top of page
Enscape_2021-08-05-21-15-47.png

HTK HOUSE

Location

Surabaya, Indonesia

Scope

Architecture

A multi-generational home that caters to four generations of a prominent business family.

Built around an internal courtyard that not only delivers light & air to the otherwise dark interiors given the width and breadth of the house, the courtyard also helps  integrates the at times big unwieldy family into one tight-knit unit; infusing it with a family harmony so valued by the client.

The swimming pool has been designed to surround the formal and family spaces on level one on almost 3 sides, making them feel akin to glazed pavilions that are seemingly floating on water. The same frontages also face onto a picturesque golf course, further fusing the outdoors with the indoor.

bottom of page